Woop woop

Dagen gick galant! 

Redan kl 8 var jag ute på en kortare morgonpromenad på ca 2 km. Jag kom hem och drack en ägglatte till frukost. Jag måste säga att jag börjar bli grym på att göra det 😄.
Jag drack kaffe med grannen och sedan åkte hela familjen och handlade. Innan vi gick till gravidkossan käkade vi pasta carbonara där jag bara bytte ut pastan mot vitkål och det blev hur bra som helst. 
Hos syrran fikade vi och jag hade med mig en låda med hallon och honungsmelon (jag vet att melon inte är lchf, men det är sommar!!) Det slutade med att syrran åt upp melonen.
Sedan åkte jag syrran och moderpäronet till Ica och handlade till syrrans 30 årsdag som infinner sig till helgen och jag och mamma pratade om hur jag skulle göra med fika och sånt (det bjuds på smörgåstårta). Jag sa att jag kunde ta med mig själv om det skulle vara så. 
När jag kom hem så hade gubben i mitt liv lagat korvstroganoff som jag åt som den var med bara isbergssallad.  Jag bakade bountykakor, kesobröd och frudge till helgen och sedan skulle jag vila en liten stund och vaknade vid 21. Ska bli spännande att se om jag kan sova i natt 😑

Bountykakor: 
3+2 dl kokosflingor
5 msk kokosolja
2 msk kokosmjölk
1-2 msk pressad citron
Lite salt
100g mörk choklad 

Mixa 3 dl kokosflingor med resten av ingredienserna. Tillsätt övriga 2dl kokosflingor till en jämn deg som inte klibbar. Rulla bollar/plattor och ställ in i kylen. Smält chokladen och doppa kakorna. In i kylen igen. Klart.

Fudge: 
100g mörk choklad 
3 msk kokosmjölk 
0.5 msk kokosolja

Smält allt i kastrull och blanda väl. Häll upp i knäckformar och ställ in i kylen/frysen. Klart.

Kesobröd:
500 g keso
4 ägg
2 tsk bakpulver 
1 msk fiberhusk 

Mixa ägg och keso. Blanda i bakpulver och fiberhusk. Bred ut på bakplåtspapper och ställ in i mitten av ugnen på 225g i ca 15 minuter. Klart. (Funkar som  pizzadeg också!)

Tjing Tjing /mia

Kommentera här: